PostHeaderIcon POMPE DE CĂLDURĂ

  Frigiderele sunt aparate de folosinta indelungata ce pot functiona ani de zile cu o intretinere minima. Se recomanda totusi dezghetarea si curatarea frigiderului odata la 30 de zile, sau chiar mai devreme daca acesta s-a incxarcat cu gheata
   Functia "Antibacteria" inseamna ca peretii interiori ai frigiderului si ai congelatorului au in compozitia lor ioni de argint care impiedica dezvoltarea bacteriilor ce dau un miros neplacut si nedorit.
   Temperaturile optime din interiorul frigiderului se situeaza intre 4 si 6 0C, iar cele din interiorul congelatorului intre -20 si -18 0C.
   Exista frigidere cu doua motoare, unul pentru frigider si altul pentru congelator. Exista insa si modele cu un singur compresor puternic prevazut cu o electrovalva, ce permite functionarea independenta a frigiderului si congelatorului.
   Unele modele de frigidere au functia de "dezghetare automata". Aceasta este valabila doar pentru compartimentul frigiderului. Apa rezultata se scurge dintr-o cuva de langa compresor unde se evapora ajutata de caldura degajata de motor. Congelatorul trebuie dezghetat manual de doua ori pe an.
   La frigiderele cu racire "No frost" (fara gheata) racirea celor doua compartimente se face cu aer rece uscat, evitandu-se astfel formarea ghetii. Aparatele care folosesc acest tip de racire nu necesita dezghetare. Aerul este racit in afara compartimentelor cu alimente si este introdus in acestea prin niste fante. Sunt si cazuri in care congelatorul este "No frost", iar frigiderul este cu racire statica.
   Functia "Holiday" reduce la minim temperatura si functionarea aparatului frigorific, si implicit a consumului. Activarea acestei functii este utila pentru perioadele in care familia pleaca in concediu. In aceasta perioada in frigider nu se pastreaza alimente perisabile.

   Folosirea agentilor frigorifici ecologici, precum izobutan R600a (cel mai intalnit pe aparatele frigorifice pentru uz casnic) a determinat o scadere semnificativa a puterii de racire a frigiderelor actuale. Avand in vedere instabilitatea si densitatea mult mai redusa fata de R134a (freon) este important ca aparatul frigorific sa aiba o clasa de climatizare cat mai mare intrucat presiunea de izobutan de pe instalatia frigorifica este mult influentata de temperatura mediului ambiant.
   Clasa de climatizare indica limitele de temperatura ale incaperii in care aparatul functioneaza la parametri optimi. Ele se clasifica astfel:
SN  (subnormal)     10 - 320C
N    (normal)          16 - 320C
ST  (subtropical)    18 - 38
T    (tropical)          18 - 43

   Uneori pot aparea probleme datorate uzurii, defectelor de exploatare sau chiar de fabricatie, ceea ce necesita repararea frigiderului.
   In general, reparatiile la frigider constau in:
- incarcare cu freon
- inlocuire compresor (motor)
- inlocuire filtru deshidrator
- inlocuire releu de pornire
- inlocuire releu termic
- inlocuire termostat
- inlocuire ventilator
- inlocuire vaporizator sau condensator
- inlocuire tub capilar
- reparatii, inlocuire electrovalva
- reparatii, inlocuire placa electronica
- reparatii, inlocuire afisaj electronic
- curatare condensator de racire
- montare valva service

   Probleme in functionare pot aparea la orice tip de instalatie frigorifica de la frigidere cu o usa, la vitrine frigorifice, lazi frigorifice, minibaruri, pana la frigidere cu doua usi, congelatoare, lazi frigorifice, racitoare de vinuri.

   Ne puteti contacta pentru orice problema aparuta la functionarea frigiderului. Pentru piesele inlocuite se asigura garantie.

PostHeaderIcon vitrine frigorifice

  Sunt folosite in industria alimentara, farmaceutica, agricultura, comert, pentru  pastrarea si congelarea produselor alimentare, a medicamentelor si in alte domenii.
     OscartelleCu o experienta de peste 50 de ani in productia de vitrine frigorifice, Oscartielle se pozitioneaza intre primii producatori europeni de vitrine frigorifice. Produsele sunt fabricate in Romania si sunt de o inalta calitate.
 
Arneg   Vitrinele au agregate frigorifice incorporate sau externe, sunt  deosebit de fiabile si sunt construite in diverse marimi si forme (insule frigorifice, vitrine pentru patiserie, vitrine pentru inghetata, vitrine verticale, vitrine de colt, vitrine pentru congelare.

   Asiguram instalare, intretinere si service..


reparatii
        frigider 1

service
        frigider

no frost

reparatie
        frigider
 
service
         frigider

vitrina
         frigorifica
Vitrina frigorifica Oscartielle

tERMOSTATE
  thermostat
      Termostate mecanice     
thermostat K14, K50, K55
K14, K50, K55

thermostat K22
K22

thermostat K52
K52

thermostat K54
K54

thermostat K57
K57

thermostat K59
K59

thermostat K60
K60

thermostat K61
K61